Til forsiden
Medlem af Dansk Psykologforening
Autoriseret psykolog
Tilknyttet Falck Healthcare
Terapi Coaching Metoder og værdier Gode råd CV Kontakt
 Til forsiden Forsiden
 
 
Coaching
udgangspunkt i arbejde/karriere eller studie

Karriererådgivning
Normer, regler og forventninger fra andre såvel som fra en selv kan ofte hæmme en så meget, at man visner indeni eller ikke tør leve sin drøm ud. Set i det lys kan karriererådgivning give et pejlemærke for fremtiden.

Hos mig vil du få mulighed for at undersøge dine drømme og hvad du egentlig har lyst til med de vilkår du lever under. Du vil også kunne undersøge hvad der hindrer dig i at nå dine mål, hvordan du prioriterer i dit liv nu og hvordan du faktisk ønsker det skal være. Vi er ikke altid bevidst om vores værdier, og lever vi i uoversstemmelse med dem, kan det give os problemer.

Gennem samtaler vil du måske opdage nogle barrierer og overbevisninger hos dig selv, som du ikke vidste du havde, og jeg vil inddrage en præferenceanalyse (JTI - Jungs Typeindikator) hvor det er relevant og ønskeligt.

Stress/udbrændthed
Har man en stresset hverdag med mange roller som skal udfyldes – den gode forældre, den engagerede medarbejder, den givende ægtefælle, den aktive ven – kan det være svært at se, ”hvor skoen trykker”. Skal man opgive noget og hvordan prioriterer man alle de ting, man ønsker og drømmer om i sit liv? Et statustjek kan være forebyggende, men det kan også være nødvendigt og påtrængende, hvis man er gået ned med stress.

Stress og udbrændthed er meget udbredt i dag og er nærmest blevet folkssygdomme. Jeg anser det for min opgave både at hjælpe dem, som føler sig fortravlede og utilfredse, men også dem, som er syge af stress og oveni har stor risiko for at få en depression.

Er du stresset eller udbrændt føler du dig muligvis tom, at ”bægeret er fyldt”, magtesløs og uden handlemuligheder. Hos mig vil du få mulighed for at undersøge hvordan du kommer videre, får forvaltet dit liv på en bedre måde og får den tid og livskvalitet, som du måske sukker efter. Jeg vil fortælle dig de typiske tegn på stress og udbrændthed - psykiske såvel som fysiske, og jeg kan give værktøjer til at komme den længsel i møde som ofte ligger bag, så du kan komme ud af følelsen af at ”være siden af dig selv”/ mangle livsnerven.

Ny forskning viser at 15-20% af USA´s befolkning er Høj Sensitive Personer (HSP). Dvs. personer der modtager flere sanseindtryk i deres nervesystem end andre. Det betyder at HSP er i større risiko for stress. I vores samfund, hvor de fleste lever med et informations-bombardement i hverdagen, har HSP derfor behov for at passe godt på sig selv, hvilket jeg kan rådgive omkring. Se også mere på www.sensitiv.dk

Samarbejdsproblemer

Bliver du nemt irriteret, trist, og det fungerer dårligt på dit arbejde kan jeg hjælpe dig med at finde ud af ”hvor skoen trykker”. Sammen kan vi undersøge mulige årsager, forklaringer og fortolkninger og derved finde nye muligheder for løsninger, så du kan se, hvad der kan gøres anderledes. Der kan ligge skyld, uindfriede forventninger og ønsker bag problemerne, som du ved min hjælp kan få løst op for, så du kan reagere anderledes og få vendt problemerne til noget konstruktivt.

 

 
 
 
 
 
Lisbeth B. Hendil   ^   Valby Sidegade 1    ^   2630 Tåstrup   ^   Mobil: 2614 2684   ^   Mail: br@msen2.dk